Fotografie

Beeld van Schoon

Fotografie staat al lang niet meer voor foto’s in je foto-album of voor foto’s die je in een boek ziet. Door de digitalisering zijn de mogelijkheden lekker groot geworden. Posters, canvas, gordijnen, boeken, websites, krukken. Je kunt zelf bepalen welk beeld erop komt. Foto’s zijn beelden waarmee je werk en privé kleur geeft. Als fotograaf werk ik aan beeldschone projecten en die geef ik graag als voorbeeld mee. Kijk maar eens onder Projecten.

Beeld voor bedrijf

Na de FotoVakschool heb ik fotografie mijn werk ingetrokken. Als marketing- en communicatiemanager weet ik dat beeld belangrijk is voor bedrijven. Een beeld zegt meer dan honderd woorden en geeft letterlijk kleur aan je communicatie. Omdat ik vooral reportagefotograaf ben, lever ik realistische beelden van bedrijf en mensen, van projecten en producten. Niet alleen staande en liggende beelden, details en overzichten, maar ook web- en fotobestanden. Handig en effectief. Enne, ik kan desgewenst heel goed photoshoppen.

Beeld voor privé

Als reportagefotograaf heb ik geen studio. Voor het maken van portretten gaan we op pad. Eventueel creëren we wat. Altijd leuk. Dat doe ik ook in mijn vrije werk, zoals je in de voorbeeldprojecten kunt zien.